En riktigt bra verkstad!

Det finns bilverkstäder. Och så finns det bilverkstäder! Mechanum är en bilverkstad av det senare slaget, en bilverkstad som verkligen vet vad man gör. Det är därför jag troget återkommer till dem år efter år för att serva bilen. De gör varje gång ett perfekt arbete, vilket är lite konstigt med tanke på att det går snabbt också. Man skulle ju kunna tro att snabbheten innebar att det slarvades lite, och man inte gjorde alla moment som man ska vid bilservice men nej då. Dessutom erbjuder de en mängd olika tilläggstjänster till servicen så att bilen kommer att kännas som ny efteråt.

Men det kanske viktigaste är att Mechanum är auktoriserad verkstad för ett stort antal bilmärken – i stort sett alla större bilmärken som rullar på Sveriges vägar, med enstaka undantag. Det gör att du kan göra som jag gjorde – ordna ett serviceavtal. Det betyder att jag betalar varje månad, en liten summa, och sedan inte behöver betala något extra när jag lämnar in bilen på service. Helt perfekt för mig som gillar att regelbundet serva min bil. Den ska ju hålla så länge som möjligt, och när det väl blir dags att byta upp mig, så vill jag ju få ut så mycket som möjligt för dem. Jag kommer definitivt att ha ett serviceavtal med Mechanum så länge som möjligt.

Dessutom ska tilläggas att personalen på Mechanum inte bara är kunnig och duktig. Den är också väldigt hjälpsam och trevlig. Att sitta och småprata är inget problem om det rör sig om snabb service, och de är alltid tillmötesgående. Skulle det vara så att bilen av någon anledning måste lämnas in under en hel dag så är det också så praktiskt ordnat att Mechanum erbjuder hyrbilar till verkligt bra villkor. Sveriges bästa bilverkstad, utan tvekan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *