Hjälper en kommunikationsbyrå

Under mina yrkesverksamma år så hann jag (som alla andra antar jag) pröva på både det ena och det andra, men merparten av mitt yrkesliv har spenderats i den företagsstrategiska världen, och inte sällan i den internationella sfären. Numera har jag ju så att säga lagt både skor, penna och hjärna på hyllan och jag trivs förträffligt bra i min existens som pensionär.

Men något måste man ju ändå fylla dagarna med, så jag har tagit på mig att börja hjälpa en kommunikationsbyrå lite vid sidan av, med strategiska val och beslut. Just den här kommunikationsbyrån är lite speciell då den från början är resultatet av en sammanslagning mellan en webbyrå och en strategisk kommunikationsbyrå. Det gör att fokus här tenderar att ligga åt det digitala hållet i mycket av det man gör, och det är just den särarten jag ska försöka hjälpa dem att odla.

I regionen är det gott om reklambyråer men i min mening är det få, om någon, som kan slå ”mitt” gäng på fingrarna när det kommer till hemsidor och digital kommunikation. Det bådar med andra ord för ett riktigt spännande äventyr! Först ut blir att lägga grunden för en relativt aggressiv strategi under de kommande två åren, en utmaning jag tar mig an med glädje. Det handlar nämligen om att växa med bibehållen likviditet, något som kom att bli något av en specialitet för mig.

Mer om mina äventyr med kommunikationsbyrån i Falun, Dalarna, lär följa! Du kan alltid läsa mer om den genom att klicka på länken här ovan i texten.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *